Hemma igen…

Alltså hemma i Eskilstuna igen, inte hemma-hemma som i hemma i Trollhättan. Om mindre än en månad bär det av igen till Trollhättan då årets upplaga av bokmässan, i Göteborg, drar i gång, jag har längtat så jag spricker ända sedan förra årets bokmässa tog slut. En tid av stress då det gäller att trycka in så mycket som möjligt på så lite tid som möjligt, vässa armbågarna och tränga sig fram så att man får gjort allt man vill få gjort. Därefter dröjer det bara ytterligare två veckor så bär det av igen ner till Trollhättan då den efterlängtade praktiken äntligen börjar, fyra månader med en biståndshandläggare, jag ser verkligen framemot att få börja och kanske trivs jag så bra att jag kan komma tillbaka nästa sommar och jobba. Men trots att Eskilstuna bara är hemma och inte hemma-hemma så är det ändå skönt att bara vara hemma.,,

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil