Apples iTunes 66 sidor användaravtal blev plötsligt mycket roligare

Richard Dreyfuss Apple Apple och dess kultledare Steve Jobs är ondskan personifierad och med jämna mellanrum pumpar de ur sig sida upp och sida ner av avtal som ingen människa orkar läsa och då missar man lätt att det i det finstilta kan stå "garantin gäller inte om användaren har använt sin iEnhet" eller "Apple fråntar sig allt ansvar för skador som kan uppstå i samband med användandet av produkter från Apple". Längre ner står det att läsa "Användare av Apples produkter åtar sig att donera blod åt företaget 24/7" och ännu längre ner "Den som inte lyder Steve Jobs kan bli skadeståndsskyldig". Så idag poppade den upp, en ny "Villkor och Apples policy för integritetsskydd". 66 sidor och redan efter sidan 3 klickade jag på godkänn. Gud vet vad man har godkänt för något. För att läsa igenom dessa ständigt uppdaterade villkoren är en pärs och till och med en riksdagsdebatt mellan Göran Persson och Leif GW Persson är betydligt roligare. Till och med Mona Sahlin ser roligare ut än dessa nya villor. Tills nu. Cnet publicerade tidigare i månaden en intressant och uppiggande artikel om Apples iTunesavtal och hur dessa genast blir roligare - nämligen när ingen mindre än Richard Dreyfuss läser upp dem med stor inlevelse. Vem behöver lösa dyra teaterbiljetter för att lyssna på en monolog när det finns en excellent föreställning helt gratis på nätet. Så klicka här för att få en av nutidens bästa föreställningar med en av 1900-talets största skådespelare.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil