Nu är äntligen SVT:s Öppet arkiv igång

Öppet arkiv I dag slog Sveriges Television upp portarna till deras nya Öppet arkiv där en rad klassiska egenproducerade serier nu finns tillgängliga fullt lagligt i sina helheter. Således är det nu fritt fram att frossa och botanisera i klassiska serier så som Björnes magasin, Bombi Bitt och Jag, Från A till Ö, Hammarkullen, Fådda blommor, Melodifestivalen, Hylands hörna, Joelbitar, Pistvakt, På spåret, Rederiet, Småstad, Tre kärlekar, Vilse i pannkakan och många, många fler älskvärda och efterfrågade produktioner. Genom att svensk lagstiftning har ändrat sig och nya avtal med svenska rättighetsorganisationer är det nu fullt möjligt för Sveriges television att lägga ut allting egenproducerat och som sänts före den 30 juni 2005 på webben. Med andra ord har vi svenskar ett gediget arkiv att se framemot där ständigt nya titlar tillkommer. Så gå till http://www.oppetarkiv.se/ och njut! Vad tycker du om Öppet arkiv? Finns dina favoritserier med? Är det någon serie du saknar? Vilka minnen väcker arkivet till liv igen? Lämna gärna en kommentar nedan.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil