En ny leksak på väg…

En ny liten leksak

En ny liten leksak

Jag har lagt ut lite pengar på en ny liten leksak, som ni säkert förstår av bilden ovan så handlar det om ett handkontrollsspel, eller vad de nu kallas. Konsolen är iaf en Sony PSP, PlayStation Portal, och av alla bilder man sett har utvecklingen verkligen gått långt från de handburna spel man hade som barn. Min erfarenhet från konsoler är väldigt begränsad, ännu mer begränsad på köpsidan då mitt senaste "köp" var en Nintendo 8-bit på 80-talet. Jag har länge gått runt i butikerna och sneglat på den ena konsolen efter den andre. Jag ville ha en handburen eftersom jag vill ha den och spela på när jag är ute och reser och till skillnad från spelen i mobilen så räcker en sådan konsol betydligt längre. Dessutom finns det möjligheten att köpa särskilda filmer till den som man kan avnjuta, på en visserligen väldigt liten skärm, mellan spelpassen. Den stora nackdelen med samtliga konsoler på marknaden är den att alla spel är så satans dyra, ett nytt spel går lätt på över 500 spänn och de som funnits ett tag på marknaden håller ett stadigt grepp om prislappen, såvida spelen inte totalt suger, då betalar praktiskt taget butikerna kunderna för att de skall köpa spelen. Jag hittade dock några spel i en hyfsad prisklass, och som ni kan se på bilden ovan, också vilka det blev. Worms, Lego Indiana Jones, Lego Batman och Star Wars Battlefront: Renegade Squadron. Alltså spel från tre av mina favorit genrer när det gäller spel. När jag åker hem till Trollhättan, till fredag, så tänkte jag också köpa en film för att se om det överhuvudtaget går att få någon filmupplevelse av den. Men, men, bara den slår ihjäl lite dödtid så. Med lite tur så anländer både mackapären och spelen med postverket på tisdag, så det får bli en uppföljning då.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil