Hemma-hemma igen

Har varit en kort sväng i Eskilstuna för att delta i ett obligatoriskt seminarium kring våra praktikplatser. Det var ett intressant sådant, att få höra varandras reflektioner speciellt eftersom flera av oss har praktikplatser i annan kommun än Eskilstuna. Men tiden var allt för knapp och allt för mycket fanns att diskutera. Så sådant får sparas till andra tillfällen. Det mest intressanta var att observera mina gruppkamrater och deras åpenhet, vissa (jag nämner inga namn eftersom varken han eller hon inte vill bli nämnd på Internet) la beslag på minst 5 clementiner, liksom flera andra i gruppen, medan jag nöjde mig med två. Precis som väntat så gick inte resan hem problemfritt. Som vanligt var tågen mellan Eskilstuna och Arboga inställda och ersättningsbussar hade satts in. Problemet var att det tog så lång tid för bussen att köra att den kom in tio minuter för sent i Arboga och x2000 hade redan gått. Tyvärr saknar Arboga bemannad SJ-butik så det var bara att ringa deras kundtjänst. Efter ca tio minuter fick jag tag på dem och fick pratade med en fantastiskt trevlig och service-minded kille som bokade om mig till nästa avgång, som dessvärre avgick två timmar senare. Så det var bara att fördriva tiden medan man väntade på tåget. Sedan flöt resan på som utlovat hela vägen till Trollhättan, även om det aldrig blev någon x2000-resa. Här hemma har det snöat rejält de senaste dagarna och tydligen rådde det trafikkaos i stadstrafiken idag, bussar som inte kom, upproriska resenärer och fullproppade bussar. Men till sist kom jag hem.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil