Tillbaka till skolan igen…

Läsa Termins- och läsårsstart. Sista året. Jag ser framåt med spänning, första kursen, professionella möten, verkar lovande även om rollspelsdelen verkar lite oroande, hel kursen är ett enda grupparbete, kanske det största och mest omfattande hittills? Därefter kommer praktiken, det jag kanske har sett framemot mest av allt, att få komma ut i verkligheten och få bli omvandlad till en trained monkey. Att jag dessutom lyckats ordna en egen praktikplats i Trollhättan är kanon. Till sist kommer examensarbetet. Det slutgiltiga provet på att man akademiserats. Veckor av blod, svett och tårar. Just nu letar jag efter någon att dela denna plåga med, intresserad? Nu drar allvaret igång igen

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil