Välkommen hem…

Då vart man hemma igen, från det gråa regniga Trollhättan till det lika gråa och regniga Eskilstuna, tillbaka från dop och släktträff till skolans verklighet. Jag har märkt att jag ligger lite efter i bloggen, bilder skall upp från förra helgens bravader runt om i Sörmland och Västmanland och förhoppningsvis skall jag också komma över lite bilder från helgens dop att lägga upp i bloggen, dock behöver dem censureras lite då de senaste veckornas dåliga kosthållning gått ut över min skjortas passform =) Nu börjar denna kursen nå sin slutspurt. I morgon skall gruppen träffas för de sista småfilandena på grupparbetet, som skall redovisas på torsdag, och samma dag kommer tentan ut, som skall vara inne veckan därefter. Sedan blir det ny kurs, socialpsykiatri, julledigt och nytt läsår. Hurra! Hurra!

«

»

3 kommentarer hittills på “Välkommen hem…”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Sabina tyckte:
  Den 23 november 2009 kl 22:42

  Lägg hjältebilden över magen. Synd att vår flytt inte kommer att stämma överens med din julledighet. För efter sofflytt och ca 100 kartonger så hade nog skjortknapparna behövs att sy in. Men hav tröst käre son om köpet blir av kommer vi att ha tillgång till förrådet så du kommer att få kämpa. Pass på att vila upp dig allt ska ju ner från vinden och gås igenom. Flera bilresor till återvinningscentralen. Du är varmt välkommen hem till jul.

  Kenneth Jansson svarade
  den 23 november 2009 kl 22:48

  Det blir att se till att redan nu få bokat en flyttfirma som tar hand om sofforna…

 2. Sabina tyckte:
  Den 24 november 2009 kl 00:04

  Glöm det. Du ska få ett gympapass du aldrig glömmer. Även kusinen om han är hemma. Kanske Johan också samt dina syskon. Sofie kanske slipper för hon är den enda som inte har flyttat frivilligt utav oss. Däremot funderar jag på att hyra in flyttstädning denna gång. Allt löser sig bara vi tar det lugnt. Vi ska ju bara till andra våningen längst bort på den långa loftgången. Förrådet är ju i källaren.

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil