Ännu en kurs och ännu ett läsår lagt till handlingarna

Det var svettigt, ryktet spred sig som en löpeld över Facebook, ni vet "jag såg det på facebook" att rättningar och resultat var på gång i senaste kursen, Ledarskap och Organisation, sista kursen år två i programmet. Extra svettigt blev det när helt plötsligt statusuppdateringarna började gå tätt när klasskamrater blivit godkända en efter än medan jag själv stod där utan något studieresultat på studentportalen. Men så kom det till sist. Till min otroligt stora förvåning kammade jag hem full pott på allting, trots att jag haft en viss kritisk inställning både i tal och skrift mot både delar av lärarlaget och tentamensformerna. Den sista tentan i kursen var verkligen svår och framförallt otroligt konstig konstruerad. Otydlig, förutsättningarna ändrades flera gånger, det gjordes tillägg och läraren delgav inte detta till samtliga i klassen utan verkade utgå från att det förekom någon form av kollektiv spridning i klassen. Men det var formen på tentan jag inte gillade utan jag hade hellre sett en tenta som mer direkt påvisade min kunskapsprocess, antingen genom ett riktigt PM eller en mer klassisk tentastruktur. Inte blev det bättre av att jag inte förstod tentan, hur skulle jag skriva den, vad skulle vara med, och hur skulle jag få plats med allt. Men då kom två riddare på vita hästar in och gav mig en hjälpande hand och visade mig vägen, stöttade mig och petade mig i rumpan med sina lansar, utan deras assistans hade jag definitivt kuggat eller tvingats till en komplettering. Jag vill inte nämna några namn här men ni vet själva vilka ni är under era blanka rustningar. I kväll ska jag fira detta avslut med inte en utan hela två magnumglassar, goda, söta och helt chokladiga. Motsatsen, om jag tvingats till komplettering, hade varit att dränka mina sorger med kolasås på tub. Så som ni ser, det är en vinn-vinn situation.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil