Sjuk igen

Mitt 600:e publicerade inlägg blir att jag proklamerar för omvärlden att jag åter igen har blivit förkyld. Hela september var jag riktigt förkyld, hela kittet med snuva, hosta, halsont och feber. Sedan kom oktober som kantades av rethosta som i november helt plötsligt gick över till halsont som idag gick över till förkylning. Jag har aldrig i hela mitt liv varit förkyld, eller haft förkylningssymptom, längre än max en vecka. Nu har det hållt på i två månader! I morgon tar jag en kombinerad studie- och vilodag. Dessvärre måste jag ändå leta mig in till stan för att låna lite nödvändiga böcker, hoppas jag orkar, jag var närapå att tuppa av mitt i ett planeringsmöte idag. Jag skyller på mina kollegor på praktiken som varit hemma i perioder med snuviga barn och äkta hälfter. Hela bistånd i Trollhättan är en enda bakteriehärd, man undrar vad för spännande ting man kan hitta i ett skåp, under ett bord eller bakom en tavla.

«

»

Etiketter: ,

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil