Tillbaka till skärgården

Skärgådsdoktorn, en av SVTs mer populära tv-serier som sändes i några säsonger mellan 1997 - 2000, är nu aktuell för att bli långfilm. Jag tyckte serien var bra och tyckte det var synd att man "bara" gjorde tre säsonger. Men den som väntar på något gott... För manus står Lars Bill Lundholm och Gunilla Linn Persson, berättar Aftonbladet, och det var också dem två som skapade serien. Dock framkommer det inte om Ebba Hultqvist kommer att återkomma i rollen som ”Wilma”. Ebba har nästan helt lämnat rampljuset och pluggar numera till civilekonom vid Handelshögskolan i Stockholm, där hon enligt SVT Rapport just nu är aktuell i en musikaluppsättning tillsammans med andra medstudenter. Andra nöjesnyheter är att David Hasselhoff återigen har druckit på tok för mycket, dock utan att direkt skämma ut sig denna gången, utan har istället förts till sjukhus för alkoholförgiftning. The Hoff har under många år haft svåra alkoholproblem och inte lär det blir sista gången heller. Hasselhoff gjorde kariärr som badvakt och brottsbekämpare med talande bil på 80- och 90-talet samt har också försökt sig på en musikalisk kariärr, något som dock bara gick hem i Tyskland.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil