Family Guy blir film – igen

Family Guy Seth McFarlane, skaparen av den tecknade teveserien Family Guy har meddelat att det är dags för en ny långfilm med en av amerikas mest omtalade familjer. Visserligen gjordes långfilmen "Stewie Griffin: The untold story" 2005 och släpptes då direkt på DVD, men nu vill alltså McFarlane göra en ny långfilm och denna gången för bio. Dock är ännu projektet i förstadiet och det lär nog dröja innan det går från tanke till färdig film. Family Guy har retat upp många husmödrar i staterna då de anser att det är en fullkomlig vulgär serie med obeskrivligt äckliga scener och borde portas från teve. Men om de nu tycker så, varför kollar de då själva och varför låter de sina barn titta? Uppenbarligen gör de det eftersom de har kunnat peka ut scener/delar från flera olika avsnitt med längre mellanrum. Själv anser jag Family Guy vara en mycket rolig serie med ett bra upplägg, även om det ibland är på gränsen till over-kill. Jag hoppas att McFarlane fortsätter lika länge som The Simpons.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil