En liten uppdatering om flytten och nya jobbet

Den blivande dator- och läshörnan

Den blivande dator- och läshörnan

De senaste har jag, av naturliga skäl, vid flera tillfällen fått frågan om hur både flytten och nya jobbet har gått. Kort kan jag svara "relativt bra", lite längre svar så kan jag berätta att lägenheten ännu ser ut som på bilden ovan och längre ner. Det tar tid att komma i ordning men det går sakta framåt, Eftersom min nya lägenhet är betydligt mindre än föregående så blir det också mera trångt. Lite "obetydliga" saker finns ännu kvar att ta ner från Eskilstuna, där min smaksatta olivolja är det jag saknar mest näst efter min dammsugare som också den blev kvar. I skrivandets stund är det absolut viktigaste monterat och på plats så som sovplats och datorskrivbord samt datorn. Nästa steg är att få in allt i skåpen i köket, bokhyllorna och slutligen garderoberna. När det gäller mitt nya arbete så bestod första dagen av massor av information samt observationer. Jag försöker desperat att hålla kvar informationen i huvudet, även om det innebär att annan lagrad information går förlorad, men jag är rädd för att mycket kommer att ha försvunnit tills nästa arbetspass på torsdag. Förhoppningsvis är jag igång mer självständigt i slutet av nästa vecka under noga bevakning av någon av min kollegor. Apropå kollegor måste jag nog ändå säga att jag kände mig mycket varmt välkommen första arbetsdagen och de verkar vara en mycket bra sammansatt arbetsgrupp vilket jag tror kommer leda till ett mycket bra och väl fungerande fortsatt arbete. Det är många olika professioner som ryms i samma korridor så som både handläggare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, assistenter med olika ansvarsområden samt än manlig arbetskamrat som sysslar med hjälpmedel (främst underhålla dem om jag förstod det hela rätt). Jag har också tilldelats ett eget område, det närbelägna Anderstorp med dryga 5 000 invånare. Jag blev också tilldelad ett eget litet trevligt kontor som jag hoppas kunna sätta min egen personlig prägel på, då den ordinarie ägarens utsmyckningar ännu finns kvar (i huvudsak massa barnbilder). Jag har ju bland annat erhållit ett gäng mjukisar till mitt kontor. Bild på kontoret kommer senare.
Blivande platsen för TV

Blivande platsen för TV

Det är lite kvar att packa upp

Det är lite kvar att packa upp

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil