James Bond eskorterar Drottningen till OS-arenan

James Bond eskorterar Drottningen Årets OS-invigning var nog en av tidernas bästa. Storbritannien slog på stort med över en och en halv timmes introduktion som med hjälp av kända brittiska profiler samt tusentals statister speglade Englands historia med allt från industrialismen till dess rika musikhistoria. En av de kanske mest överraskande och anmärkningsvärda sketcherna var nog den där James Bond (Daniel Craig) fick det ärofyllda uppdraget att eskortera Drottningen från Buckingham Palace till OS-arenan. När Bond gör sitt intåg i Drottningens rum så trodde jag länge att nu sitter någon känd brittisk komiker där och spelar drottningen men när hon vänder sig om och visar att det är the real Queen blir man närapå chockerat överraskad. Bond eskorterar henne ut till en väntande helikopter som tar dem över centrala London mot arenan. Svävande över arenan hoppar dem båda ut med fallskärm för att sedan sväva ner mot arenan. Slutligen tar Drottningen sin plats på läktaren. På SVTPlay finns klippet med James Bonds ärofyllda uppdrag.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil