Sommarjobb klart…

Eskilstunas kommun har lite nya rutiner kring hur man söker och tilldelas sommarjobb, vilket jag omnämnt tidigare. Jag har ett tag funderat över varför de aldrig hörde av sig om sommaren så jag planerade att ringa dem i går. Tyvärr kom det saker i mellan och jag glömde helt bort det, och tur var kanske det för idag fick jag ett SMS om att schema och anställningsbevis fanns för avhämtning och underskrift hos bemanningen. Det lustiga är att bemanningen tycks ha bytt lokal varje gång jag ska besöka dem, alltså nytt ställe igen. Så nu har jag mitt sommarschema och vet hur jag ska jobba i sommar, tiderna känns helt okej, det blir heltid första tre veckorna och sedan fyra veckor deltid (82%), under perioden 28/6 - 15/8. Dock måste jag höra av mig till hemvården och fråga om att få gå bredvid och boka tid för delegering. Med lite tur så kan jag spendera åtminstone två veckor i början och två veckor i slutet av sommaren i Trollhättan och sedan under sommaren, precis som förra året, tränga mig på hemma hos Theo, eller kanske knycka med mig honom (med bihang) hit upp. I höst och början av vintern blir det mycket Trollhättan när praktiken sätter igång. Nu närmast väntar dock betydligt tyngre jobb i form av tentaskrivande...

«

»

4 kommentarer hittills på “Sommarjobb klart…”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Ola tyckte:
  Den 19 maj 2010 kl 13:33

  Vad trist att du bara fått deltid – du kanske vill det. Men sommarjobbet för mig var jätteviktigt för att komma in på arbetsmarknaden och för att få lite extra pengar att använda under hösten. Jag fick också jättebra hjälp av facket med lönuppgifter, och hur jag skulle fylla i övertiden så den blev rätt.

  Ha en jätteskön sommar! :)

  Ola

  Kenneth Jansson svarade
  den 19 maj 2010 kl 16:21

  Visst hade det varit skönt rent ekonomiskt att få heltid hela sommaren, men de 18% skillnad mot heltiden spelar egentligen ingen större roll för min del, jag blir inte direkt lidande av det. När det gäller att komma in på arbetsmarknaden så är jag redan där =), just nu är jag tjänstledig från min tjänst i hemvården i Trollhättan för studier och jag tror inte att det kommer vara något problem att hitta jobb efter studierna, som motsvarar mina högskolestudier, jag är flexibel och har inga problem med att flytta på mig, även om jag helst vill tillbaka till närheten av Trollhättan.

  Jag hoppas du också får en jätteskön sommar =)

 2. therése tyckte:
  Den 19 maj 2010 kl 16:10

  vi får planera en helg eller så som vi kan komma

  Kenneth Jansson svarade
  den 19 maj 2010 kl 16:26

  Det är ju bara att kolla in mitt sommarschema och se ifall någon helg passar =)

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil