Tele2, var god dröj…

Var tvungen att kontakta Tele2 i dag för ett abonnemangsbyte på bredbandet. Vilken pärs att ringa dem. Inte nog att man tvingas sitta i den ena efter den andre av telefonköer, när man väl lyckas få tag på en av deras kundervicefår så visar det sig vara mr långsam, ni vet den det där från reklamen som får smäll på klovarna av Frank, och mitt i samtalet så kopplar han bort mig i ca 8 minuter för att sedan komma tillbaka och hänvisa mig vidare till en annan del av kundservice och ytterligare en telefonkö. Varför är man då fortfarande kund hos ett bolag som har fått så mycket kritik både vad det gäller sina tjänster och service? Svaret är enkelt; snålhet. Min hyresvärd erbjuder nämligen gratis bredband via datauttaget, därav mitt byte av bredbandstyp och varför jag stannar kvar hos tele2. Snålhetens makt är stor

«

»

En kommentar än så länge på “Tele2, var god dröj…”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Ida Jönsson tyckte:
  Den 15 september 2010 kl 18:00

  Hej Kenneth,

  Jag beklagar att du inte fick den snabba hjälp som vi vill att du ska få när du kontaktar vår kundservice.

  För att du som kund ska få rätt information kan det ibland vara nödvändigt att koppla dig till en annan avdelning. Vi jobbar dock ständigt på att minska våra kötider och hoppas på en förbättring inom en snart framtid.

  Jag hoppas att du till slut fick hjälp med ditt ärende och att ditt bredband fungerar tillfredsställande.

  Med vänliga hälsningar

  Ida Jönsson, Tele2.

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil