Hur kan jag låna av grannen?

När man skriver ett inlägg så är det alltid lika trevligt att kunna sätta lite extra prägel på det genom att också infoga en bild. Tyvärr tar bilder upp plats och då vill man kanske använda en extern källa, kanske rent av låna en bild av någon annan. Det är där mitt problem kommer in i bilden. Om jag laddar upp bilden på min server så har jag inga problem med att använda diverse script för att krympa ner bilden och få den att passa in på sidan, men fortast jag vänder mig till en extern bild, en bild som ligger på en annan server, så får jag problem, eller rättare sagt jag får ingenting. Det vill sig inte. Varför det är så vet jag inte, jag har sökt förståelse från nätets alla hörn utan att lyckas. Kanske finns det någon spärr hos min nuvarande webbhotell? Kanske är inte scripten gjorda för extern hämtning? Kanske finns det fel och brister i scripten? Kanske finns det begränsningar hos grannens servrar? Vad vet jag, vad vet jag... Min jakt på script som uppfyller min önskan pågår dagligen och jag hoppas att jag en dag hittar den, mitt Eldorado, kanske inte direkt fylld med guld, men ändå? Kanske sitter det just nu någon och läser detta inlägg som faktiskt känner till ett sådant script? Om så, tveka inte att höra av dig. Kanske förvandlas scriptet till min vita val, en ändlös jakt som slutligen kommer förgöra mig?

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil