Julklappskaffe

Trots att inga klappar skulle bytas så byttes det ändå en hel del. I mina paket gömde det sig en hel del spännande ting, bland annat en kaffemaskin som jag invigde idag. Så nu kan jag fortsättningsvis göra allt från Cappuccino till Caffè Grande Intenso, men den gör också vanligt svart kaffe. NES handkontrollEn annan spännande julklapp kom från min lillasyster i sann retrostil i form av en härlig Nintendo Entertainment System, NES, handkontroll. Barndomsminnen dyker upp var gång jag ser den på nyckelknippan. Från min kusin kom en flaska sherry, som kommer att sitta fint under de sena vinterkvällarna när man ska skriva på sluttentan för praktiken. Enligt etiketten så rekommenderas ett maxintag på fyra till fem glas per dag, så det gäller att hålla igen. Bland övriga paket jag fick gömde sig deodorant, after shave och pengar, tre ting som alltid går åt. Men vad gav då jag bort? Till mina föräldrar gav jag bort en föreställning till 123 Schtunks tolkning av Hamlet. Till min lillasyster ett vackert hjärta att hänga i fönstret. Min kusin fick en byggsats så att han kan bygga sin egen snökula och min faster lite choklad att knapra på. Min systerson Theo fick *****, ************, ** **** *** *** ***** **** samt en *********. Jo, så var det en julklapp till, till mina föräldrar och min yngsta lillasyster, men denna kommer först till nyår och blir därmed en nyårsklapp. ;-)

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil