Ta hjälp av Rut?

Med Alliansen kom också Rut, avdrag för hushållsnära tjänster, ett statligt finansierat avdrag som gör tidigare svarta jobb vita, ger fler arbetstillfällen och möjliggör det för fler människor att anlita exempelvis ett stödbolag till reducerat pris. Perfekt för den som själv inte hinner städa hemma eller kanske behöver ett billigare och betydligt bättre alternativ till hemtjänsten. Det finns idag en rad städbolag att anlita, några erbjuder enbart städning andra erbjuder utökade tjänster, vissa går till och med att "prenumerera" på, så du varje vecka kommer hem till ett välstädat hem. Ett av dessa bolag är Hjälp Hemma. Hjälp hemma är ett städbolag som erbjuder städhjälp till personer boende i närhet till Stockholm och Uppsala. Med knappt tio år i branschen erbjuder de allt från "enklare" städning på månadsbasis till "avancerad" fullfjädrad städning och klädvård på veckobasis, helt anpassningsbart efter önskemål. Detta till priser som tåls att jämföras med andra bolag etablerade i vår huvudstad eller vad hemtjänsten erbjuder. Redan på deras webbplats ger de intrycket av att vara ett mycket seriöst företag, med goda kundreferenser samt referenser från tidningar med mera. Företaget visar upp en tydlig och medveten strategi när det gäller bland annat personaltänkande och miljötänkande. För den intresserade går det snabbt att räkna ut vad städningen kommer att kosta varje månad baserat på frekvens, boyta och tillval. Ett medvetet säkerhetstänkande hos företaget talar för kunden i centrum. Så den som letar städbolag bör helt klart ta med Hjälp hemma i urvalsprocessen. Detta är ett sponsrat inlägg

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil