Äntligen har jag min fil. kand. (nästan)

Titelsidan till vårt examensarbete I går kväll gjordes de sista ändringarna, sedan skickade vi, mycket nervöst, in vårt examensarbete till vår examinator. Strax innan lunch kom det första mejlet tillbaka från henne med texten;
Jag har gått igenom uppsatsen och kan inte låta bli att gratulera er. Jag har redan skrivit till XXX om att jag är verkligen imponerat av den resa som ni har gjort med uppsatsen och dess innehåll. Ni kan verkligen slappna av och vara riktigt stolta över er själva.
Jag kan inte beskriva vilken härlig känsla detta mejl medförde och ännu bättre blev det när vår examinator senare skickade ytterligare ett mejl där hon skriver att vi är godkända. Hurra vad glad jag blir! Examensarbetet har verkligen varit blod, svett och tårar och har varit en kämpig tid för både mig och min uppsatskamrat Ebba men nu vi nästan i mål, det som saknas är bekräftelsen på att betyget är inskrivet i LADOK (betygssystemet) och givetvis när vi får själva examen i handen. Så nu firar jag att denna resa är över med Örtstekt ryggbiff med potatisgratäng samt jordgubbar och glass. Och givetvis också med champagne.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil