The Amazing Adventures of Little Batman

The Amazing Adventures of Little Batman Den kanske mest underhållande filmatiseringen av Batman är nog den som gjordes på 60-talet som sedan dess blivit heligt kultförklarad. Inte allra minst för den spektakulära utstyrseln the boy wonder (även kallad Robin) hade på sig med extremt korta shorts och med ett sätt att uttrycka sig som saknar motstycke sedan dess. Ingen seriös filmskapare har försökt sig på att återskapa denna 60-talssensation vilket däremot fans gör gång på gång, för att sedan lägga ut på YouTube. En av dessa fantastiska fanskreationer har jag helt missat, nämligen The Amazing Adventures of Little Batman från 2007. Kan det bli sötare tro? Helt inspirerad av 60-tals serien men med små barn i huvudrollerna som gör det så fantastiskt bra och samtidigt är de originalen trogna in i minsta detalj. De spektakulära klättringsscenerna finns med liksom den klassiska slagsmålsscenerna, Batmobilen samt en fullt utrustad Batcave och Batbelt (med bland annat Scooby snacks?!). Så väck liv i dina nostalgiska sinnen och håll till godo nedan med vad Robin skulle ha kallat det; Holy costume party, Batman! Del 1 Del 2 Del 3

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil