Då har det påbörjats…

Då var årets första "riktiga" arbetsdag avklarat, det var inga problem att hitta tillbaka igen i rollen som undersköterska i hemvården. Jag kände mig lika välkommen som förra sommaren och fick dessutom möjligheten att lära känna en ny kollega, en "legendarisk" kollega, som jag tror att jag kommer trivas mycket väl tillsammans med. Som jag skrivit tidigare så har jag bestämt mig för att detta ska vara sista sommaren och sista året jag jobbar som uska, nästa sommar är jag klar med mina högskolestudier och förhoppningsvis lyckas jag få ett sommarjobb som biståndshandläggare, men egentligen hoppas jag på att kunna spendera hela nästa sommar till enbart ledighet. I dag fick jag tips av min kollega om whiskeyresor till norra Skottland, vilket lät väldigt lockande som examenspresent till mig själv. Helst skulle jag vilja göra den tågluff i Europa, som jag och min kusin planerat, men ödet tvingas skjuta upp den examenspresenten några år. Vad som sker kan bara framtiden utvisa.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil