En ny typ av mordvapen…

Det är något som ofta förekommer som parodier i filmer och serier och aldrig trodde jag att det verkligen kunde ske i verkligheten men 25-åriga Mia Landingham, från Cleveland, har bevisat att så är fallet. Det går att mörda någon genom att helt enkelt sätta sig på någon. Det var i augusti, förra året, som Mia Landingham, efter år av bråk mellan henne och hennes sambo Mikal Middlestone-Bey, helt enkelt tröttnade och satte sig på honom. Nu var det så att Landingham väger hela 135 kilo och hennes pojkvän knappt hälften så mycket så han krossades under hennes vikt. Eftersom det amerikanska rättssystemet är som det är så erkände sig Mia Landingham skyldig till vållande till annans död och hennes advokat vädjade om ett mildare straff, eftersom det fanns bakomliggande hustrumisshandel, vilket resulterade i en tre års skyddstillsyn och 100 timmars samhällstjänst. Domen mottogs dock inte med glädje från de anhöriga till Mikal Middlestone-Bey som ansåg domen allt för mild och att den samtidigt sänder helt fel budskap. "Så jag kan alltså gå och sitta ihjäl någon och så får jag villkorligt. Jag känner inte att det finns någon rättvisa" säger hans syster. Nu är det visserligen alltid tragiskt när folk dör, speciellt när det sker under vållande förhållanden, men man kan samtidigt inte låta bli att se det komiska i situationen. Att dö genom att bli kvävd, eller krossad, av en överviktig kvinna. Läs mera på; http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6475457.ab
http://www.cbsnews.com/blogs/2010/01/22/crimesider/entry6129342.shtml
http://www.foxnews.com/story/0,2933,583493,00.html
http://blog.cleveland.com/metro/2009/08/mia_landingham_accused_of_kill.html

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil