Dålig på att uppdatera bloggen

Jag är dålig på att uppdatera min blogg men jag skyller på att jag nu haft semester i tre veckor och valt bort datorn framför andra mer intressanta och roliga saker, så som att slappa. Så därför kommer jag så här i efterhand uppdatera bloggen så ni som finner det intressant kan se vad som hänt under de här tre veckorna. I morgon måndag är det dock slut på semester och ledighet, då börjar sommarjobbet. I Sju veckor framåt blir det att "slita" som ett djur med att pyssla om pensionärer. Det blir nog tufft. Jag har bestämt mig för att detta blir sista sommaren, på ett tag, som jag jobbar. Nästa år tänker jag vara ledig hela sommaren, bara slappa, ta det lugnt och fira min examen med en resa långt, långt bort (dock ej utanför Europa).

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil