Bilköp

Jag fick sådan smak av att köra bil att jag nu på fullaste allvar vill köpa mig en, men det är inte lätt att välja för där ute finns det en till synes oändlig marknad för begagnade bilar och utan de rätta kunskaperna kan fel val leda till att man istället köper grisen i säcken. Som utgång i mitt köpplanerande har jag den att bilen skall vara bränslesnål, vara liten och lätt, helst rak neråtlutande bakruta, vara max sju till åtta år gammal och inte kosta över 40.000 kronor. Detta leder till kanske några tusen potentiella träffar. Hetast just nu är en Hyundai Getz och en Seat Cordoba men också en Skoda Felica som säljs på samma ställe och som skulle kunna passa bra som en ”första bil”. Dock ser den sistnämnde lite ful ut i form och färg. Men jag vet inte, en bil är ju trots allt en ganska så dyr investering och inget man liksom bara går och köper så där. Jag skulle säkert klara mig lika bra utan bil fortsättningsvis som jag gjort hittills. Eller?

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil