”SMHI och SJ har rent allmänt alltid fel”

Oldsberg Det råder onekligen regnperiod just nu över större delen av Sverige. För de flesta ser det ut som om semestern kommer regna bort, så vad kan man då hitta på, när det knappt går att vara utomhus? Ett urval av sveriges "kändiselit" ger i dagens Aftonbladet några tips; Ingvar Oldsberg föreslår att man går in och tittar på gamla program med - just det - Ingvar Oldsberg. Lotta Engberg föreslår att man ger sig ut och letar sommarkantareller, men hon vill inte avslöja mer än att dessa finns någonstans i närheten av där Bert Karlsson bor. Robert Aschberg förslår att klä på barnen och låta dem plaska i vattenpölar. Gustav Fridolin förslår klassikern låna en bok och läs eller se på kassa amerikanska actionrullar som inte kräver att hjärnan arbetar. Kanske några klassiska Arnold-rullar? Hedvig Lindahl föreslår den lite mer feminina "pyssla i hemmet" men att film också går bra. Nanne Grönvall kör också på klassikern läsa böcker, men också att umgås och laga mat eller spela spel ihop. Själv ser jag på regnet från mitt kontor och småskrattar åt de som springer mellan skurarna. Aftnarna hemma spenderas till skolarbeten, film och något gott att äta och dricka. Har du några tips på vad man kan göra en regnig dag? Vad gör du själv när regnet öser ner?

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil