Tomhet

<blank> Det är skönt att detta grupparbete, och allt runt om det, nu är lagt bakom oss, jag hade nog inte orkat mera, något jag tycks dela med flera i gruppen. Träliga dagar med träligt innehåll. Mer eller mindre mental utmattning varje dag. Nu gäller det att ta med erfarenheterna för framtiden, hur kan man omvandla dem och utnyttja/tillämpa dem i framtiden, när nästa grupparbete kommer? Det som har varit mest givande i dag var mitt möte, eller samtal, med en av våra lärare inför det kommande examensarbetet. Vi talade om mycket och länge kring vad jag vill skriva om, tänkbara utgångspunkter, problem som kan uppstå, vad jag ska tänka på, hur jag kan utnyttja vfu:n samt teoretiska och andra vetenskapliga aspekter. Jag fick två intressanta (tror jag, har inte läst dem än) artiklar på engelska, som kan komma till användning. Nu känner jag mig mycket lugnare och mycket säkrare inför examensarbetet, pressen har lättat mycket.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil