Jag har rökt vattenpipa för första gången

Vattenpipa I går tillbringade jag en trevlig afton tillsammans med the ladies, några av mina tidigare klasskamrater från högskolan. En mycket trevlig som involverade, förutom gott sällskap, god mat och dryck samt kvällens absoluta högtid - röka vattenpipa. Jag har alltid velat prova på att röka just vattenpipa. Nyfiket har jag iakttagit mina grannar, under åren, när de suttit utomhus på somrarna och puffat på. Till och från har jag också i butik intressant tittat på olika utbud av vattenpipor och vid några tillfällen funderat på att köpa en. Gårdagens vattenpiprökning inledes dock inte så bra då värdinnan höll på att elda upp hela köket, eller åtminstone köksmattan, men sedan gick det bättre och vi gäster kunde prova på att röka. Några allt för djupa inandningar resulterade i lite hosta dock. De mer erfarna rökarna i sällskapet imponerade med så kallade rökringar. Men det var en spännande upplevelse att ha fått prova på. Och mitt sug efter att köpa en egen vattenpipa har absolut inte minskat.

«

»

2 kommentarer hittills på “Jag har rökt vattenpipa för första gången”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. transporter tyckte:
  Den 25 november 2011 kl 12:10

  Jaha, har du börjat knarka nu också? :))

  Kenneth svarade
  den 25 november 2011 kl 16:29

  Ända sättet att kunna koppla av som student… =)

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil