Hus & Hem

160 komuner är inblandade i en skandal där ett upphandlingsavtal kring el gick tokilla och i Kina trillar hus omkull som dominobrickor. Ord står mot ord när MC-klubben Iron Wolfs bidrag på 100 000 vägrades ta emotav Majblommans riksförbund. Enligt MC-klubben skall de ha sagt att de vägrar ta emot kriminella pengar, vilket tog hus i helvetet hos Iron Wolf som är en helt hederlig klubb. Efter att saken kommit till massmedias kännedom förnekar Majblomman att de skulle sagt så och tar nu utan problem emot deras bidrag. Värmeböljan som håller Sverige i ett järngrepp tycks inte vilja släppa, åtminstone inte än på en vecka, spår metrologerna. I helgen slogs nya värmerekord runt om i landet och med största sannolikhet kommer nya rekord att uppnås under veckan. Expressen (största blaskan vi har i Sverige) skriver om 17-åriga Khagendrasom mycket väl kan vara världens minsta man. Otroliga 51 cm lång, lika lång som en 1,5 liters coca-colaflaska, är han och väger bara 4,5 kilo (nästan lika lång och väger nästan lika mycket som min nyfödda systerson). Så snart han fyller 18 kommer han garanterat att hamna i Guinness världsrekordbok eftersom nuvarande rekordhållaren "bara" är 73 cm lång.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil