Ännu en Aftonbladetskurk…

Hör och häpna, teveprofilen Ingvar Oldsberg, mest känd som programledare för långköraren På Spåret, har åkt fast med byxorna nerdragna. Aftonbladet.se nätupplaga skriver idag om den kände teveprofilen att han inte betalar sin tv-licens. Tidningen Resumé är den som avslöjat boven och tydligen har han nästan 6 000 kronor i obetalda licenspengar, eller åtminstone hans företag Kommentar AB, som det står lite längre ner i artikeln. Även om det dock är Oldsberg som äger företaget så är det ändå företaget som bär skulden och inte Oldsberg privat. Tydligen har också Oldsberg, skriver Aftonbladet, ytterligare 17 betalningsanmärkningar samt en skuld på över 400 000 kronor. Dock framkommer det inte om det är Oldsberg själv, eller något av hans företag, som det gäller. Oldsberg själv skyller sina obetalda licenspengar på att hans tidigare revisor slutat och att det har blivit en miss, som tydligen sträcker sig över tre år.  Programchefen Christian Wikander tycker det hela är konstigt och säger, efter det att Oldsberg sagt att han skall betala, att det hela är pinsamt och att det bara är för Oldsberg att betala. Lite illojalitet vädras i luften då licenspengarna, bland annat, går till just Oldsbergs arbetsgivare. Vad tycker Du? Är licensen rättvis och framförallt något vi skall behålla? Är årsavgiften rättvis/skälig? Borde Sverige avskaffa Public Service?

«

»

2 kommentarer hittills på “Ännu en Aftonbladetskurk…”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Sabina tyckte:
  Den 12 december 2009 kl 16:04

  Han kanske trodde att det var en löneförmån eller fallskärm. Bäst att sköta sin egen ekonomi så att man vet vad man betalar.

  Kenneth Jansson svarade
  den 12 december 2009 kl 16:17

  Ja, det är ju ytterst pinsamt för ”stackaren”…

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil