Misslyckad uppgradering

Wordpress släpptes idag i en ny version, 2.8, och givetvis vill man ju hålla sig både uppdaterad och uppgraderad för att undvika säkerhetshål och annat sattyg som annars lätt sker. Så därför valde jag att prova på och göra en uppgradering nu under kvällen och precis som väntat sket det sig. Hur jag än försökte så blev det bara fel. Troligtvis beror det på att jag dels har gjort en rad eget pillrande i filer, som inte uppgraderas och därmed kommer överens med nya versionen, och dels tror jag det beror på att de plugin jag använder är såpass gamla att de inte är kompitabla med nya 2.8. Och jag har ingen lust att avinstallera och radera hela WordPress från servern och sedan testa med en ren installation utan att veta ifall det hjälper eller ej. Till råga på allt har något fuckat upp språkfilerna så hela bloggen är på svengelska. Länge leve WordPress!

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil