Tele2 hotas av marknadsdomstolen

NOTIS: 1 miljon kronor - så mycket hotar Marknadsdomstolen Tele2 med böter om bolagets telefonförsäljare inte upphör med att påstå att de ringer från Telia, att Telia och Tele2 har gått samman eller att Tele2 köpt Telia, skriver Metro Teknik i senaste numret. Metro skriver att det enligt nyhetsbrevet Telekomnyheterna så säger Telia Tele2 har använt dessa påståenden vid minst 260 olika tillfällen. Tele2 är vida omskrivet, både i nyheter och forum, som ett företag som kritiserats starkt för sin marknadsföring. Själv upplever jag stor frustration när Tele2:s försäljare hela tiden går på när dem står på stan och försöker kränga på mobilabonnemang eller ringer upp på telefon och försöker sälja abonnemang. Kritiken har förutom själva valet av marknadsföring också innefattat att försäljarna håller inne med information, felaktigt framför information samt att allt ska gå så snabbt som möjligt när man försöker sälja abonnemang, oftast med parollen "priset gäller här och nu" om man skulle be om betänketid eller få information/erbjudandet skriftligt. Annan kritik mot Tele2 har rört deras kundservice, dåligt bemötande, långa väntetider samt dålig service över lag.

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil