Mer Stockholm i sommar?

Stockholm rymmer många fördelar, som andra städer saknar, och några av dem är dels närheten till vatten, det finns vatten överallt, natursköna promenadstråk mitt i city, shoppingutbudet, allt som kan tänkas shoppas finns där, Gamla sta'n, mysigt året om, Söder, lika mysigt det med som dessutom rymmer mängder av tidsepoker på liten yta, skärgården, även den nästan mitt i city, och mycket mera. Nackdelen är dock att utöver de två miljoner människor som bor, inom storstadsområdet, så strömmar det till mängder av folk utifrån, vilket stundtals gör staden trång. Men det kanske är en del av charmen och var annars kan alla dessa människor vara sig själva?

Men Stockholm är ingen stad man besöker över dagen, om man nu inte råkar bo nära nog, därför kan det vara bra att boka in sig på ett hotell, för några nätter, så att man är mer fri till att ta till sig allt det hufvudstaden har att erbjuda. Jag funderar själv på att ta in på hotell några dagar i sommar, så slipper jag pendla fram och tillbaka och därmed ge mig tid att upptäcka mer av staden. På webbplatsen Stockholm hotell kan man snabbt och enkelt söka upp lediga hotellrum, få bästa priser listade, sortera efter olika kriterier så som läge, popularitet, rumstyp samt hotell som passar bäst för familjer, pensionärer med mera. Skulle det råka vara så att ett hotell är fullbelagt så listar webbplatsen andra hotell i närheten med liknande standard och faciliteter. Även om webbplatsen listar vissa av Stockholms populäraste sevärdheter så saknar jag en kombination av detta ihop med respektive hotells presentationssida. Vad ligger i närheten? Hur långt är det till en viss sevärdhet? Jag hade också gärna sett att det fanns möjligheten att få större bilder, än de som visas på webbplatsen nu, av hotellet, rummen och eventuella faciliteter.
Kanske bo på båt i sommar?

Kanske bo på båt i sommar?

Det viktigaste är dock själva sök och boka delen. Det går snabbt, enkelt och smidigt att hitta lediga hotellrum och det går lika enkelt och smidigt att boka rum. Sedan är det bara att packa och åka iväg. För mig blir det nog några nätter i juni, efter skolan, eller augusti, innan skolan börjar igen. "Ja det var en kväll i juni, då när sommar'n är som bäst..." Detta är ett sponsrat inlägg

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil