Nu är den igång – del 3

Första SMS:et

Första SMS:et

Det finns många roliga appar att ladda hem

Det finns många roliga appar att ladda hem

Med Spotify i mobilen är det slut på olagliga nerladdningar

Med Spotify i mobilen är det slut på olagliga nerladdningar

Äntligen kom mitt mikrosimkort med posten idag och äntligen kan jag börja använda min iPhone. Efter några timmars sonderade av terrängen så har jag lyckats hitta en rad appar som är både användbara och roliga. Favoriten är Spotify som jag nu kan använda på både datorn och i mobilen utan reklam och utan att jag måste göra olagliga nerladdningarna från nätet för att få tillgång till musik. Visst kostar det, men jag fick första året gratis. Nu blir det några timmars letande till för att ytterligare förgylla mobilen.

«

»

Etiketter:

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil