På besök i Karlstad

Det dansas i Karlstad

Det dansas i Karlstad

Passade på med ännu ett besök till Karlstad och min kusin där uppe. Denna gången höll Karlstad vad de lovade och solen sken, vädret var varmt och folklivet i full gång. Passade också på och shoppa lite nya sommarkläder, vilket behövdes. Försökte övertala min kusin att åka ner till Trollhättan en vecka tidigare, men det fungerade inte, så när jag lämnar Trollhättan till midsommar så kommer han ner, för att passa katten när min faster åker till London. Små eventualiteter diskuterades för sommaren, vi har en inplanerat tripp till Oslo och funderingar på en liten biltripp genom ett medeltida Sverige, hoppas båda blir gjorda.
Ett gott avslut på en underbar dag

Ett gott avslut på en underbar dag

«

»

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil