Bortkastad tid

Torshälla marknad, här med gamla stan i bakgrunden

Torshälla marknad, här med gamla stan i bakgrunden

Varje år anordnas det marknadsdagar i Torshälla, den lilla utbrytarrepubliken här i Eskilstunas kommun. Därför tänkte jag att den kanske bjuder på lite extra, men ack så fel jag hade. Väl där upptäcker man att de säljer nästan samma skit som de gör på onsdagsmarknaden i Trollhättan, med vissa undantag på lite mer kvalitetsprodukter. Förvisso ligger större delen av marknaden fint i gamla stans lutande skeva gator och torg, men det lyfter inte upp det faktum att det inte finns något av intresse.

«

»

2 kommentarer hittills på “Bortkastad tid”

Klicka här om du vill lämna en kommentar

 1. Per Kjellin tyckte:
  Den 1 november 2009 kl 23:17

  Hej
  Jag bodde i Torshälla mellan 1967 och 1972 och flyttade sedan till det kalla Norrland och Sundsvall. När jag kollar på bilder på Torshälla ser jag vad grönt,lummigt och fint det är! En fin gammal och liten stad med gamla hus och små gator. Jag har en målning av platsen vid Tors bockar av en lokal konstnär som jag tittar på varje dag jag går förbi den. Jag skulle vilja flytta tillbaka en vacker dag.
  Min adress var Georg Nyströmsgatan, bakom Gökstensskolan.

  Kenneth Jansson svarade
  den 2 november 2009 kl 00:19

  Själv är jag från Trollhättan och har bara varit i Torshälla två gånger i mitt liv, båda gångerna med typ en veckans mellanrum, och hittar i princip bara mellan torget och kyrkan där =) Numera bor jag i Eskilstuna medan jag pluggar på högskolan och kommer troligen flytta tillbaka till (varma) södern när studierna är klara =) Men precis som alla städer som har äldre byggnader kvar så är gamla stan i Torshälla väldigt mysig att promenera i.

Kategorier

 • Aktuellt (239)
 • And now something completely different (11)
 • Bemärkelsedagar (44)
 • Djur (10)
 • Familjen (95)
 • Högtid (47)
 • Inspiration (3)
 • iPhone (15)
 • Jag själv (238)
 • jobb (60)
 • Körkortet (11)
 • Matlagning (1)
 • Min bil (1)
 • [+] Min lägenhet (47)
 • Minns (68)
 • monarkin (7)
 • mustaschkampen (5)
 • [+] Nöje (153)
 • Nyheter (132)
 • Om bloggen (50)
 • Omsorgstagare berättar (1)
 • På resande fot (76)
 • Politik (70)
 • Religöst (10)
 • Saker som irriterar (81)
 • Semester (23)
 • Skolan (104)
 • Skratt (114)
 • [+] Städer (195)
 • tävling (2)
 • Theo (48)
 • Träning och motion (5)
 • Vardagen (280)
 • Veckans… (1)
 • Vikt och hälsa (21)
 • Viktresan (5)
 • Visdomsord (17)
 • Wordpress (18)

Arkivet

Senaste kommentarerna

Bloggar jag följer

klart.se

Se min Spotify-profil